Præstens side

sognepræst Helene Holm

Jeg træffes bedst tirsdag, onsdag og fredag kl. 10-11, og torsdag tillige kl. 17-18. Mandag er fridag.

Sønderupvej 4, 4200 Slagelse
praesten@soenderupkirke.dk

Du er altid velkommen til at henvende dig personligt, pr. telefon eller mail udenfor træffetiderne. Det gælder også hvis du har spørgsmål, som du mener jeg som præst, kan besvare.

Personlig samtale:
Har du et eller andet spørgsmål, som du gerne vil drøfte med en præst, bedes du ringe og aftale tid for en personlig samtale, der kan finde sted hos dig selv eller hos præsten. Du ved, at en præst har tavshedspligt.

(Embedet varetages i mit fravær af sognepræst Gitte Rasmussen, Sorterup, tlf. 5826 6061).