Børneklubben

Børneklubben er for alle børn fra 0 - 8 år, forældre er velkomne til at dage.
Vi mødes i børneklubben en lørdag hver måned kl. 10 - 12.
Når det er sommer begynder vi i mødesalen og får klistermærker der. Dernæst er vi ude i den friske luft i Præstegårdshaven og har det sjovt med aktiviteter og forfriskninger.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Vi mødes næste gang - lørdag den 2. marts 2019

Kontaktperson:
Helene Holm, 2345 6886

Planlagte datoer i 2019
2. februar Bibelhistorier, boller og saftevand. Og derefter folder vi os ud som kunstnere og maler børnekunst i mødesalen.
2. marts Vi laver fastelavnsris og masker. Og maler fastelavnstønderne som skal bruges til den festlige fastelavnsfest den 3. marts.
6. april Vi starter i mødesalen med at lave figurer af trylledej. Dernæst går vi i kirken til fortælling, mens figurerne bager. Efter saftevand og boller skal vi male figurerne.
4. maj Gårdbesøg, hvor vi besøger Bakkegård Spel, Herrestrupvej 19 i Nordrup, hvor vi bl.a. skal klappe de små, nye lam.
1. juni Vi kører i hestevogn i Nordruplund Skov.

Se fotoalbum med alle billeder fra børneklubben