Børneklubben

Børneklubben er for alle børn fra 0 - 8 år, forældre er velkomne til at dage.
Vi mødes i børneklubben en lørdag hver måned kl. 10 - 12.
Når det er sommer begynder vi i mødesalen og får klistermærker der. Dernæst er vi ude i den friske luft i Præstegårdshaven og har det sjovt med aktiviteter og forfriskninger.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Vi mødes næste gang - lørdag den 5. januar 2019

Kontaktperson:
Helene Holm, 2345 6886

Planlagte datoer i 2019
5. januar Efter fortælling og forfriskninger laver vi fuglekugler til udendørs brug og fugleuroer til indendørs brug.
2. februar Bibelhistorier, boller og saftevand. Og derefter folder vi os ud som kunstnere og maler børnekunst i mødesalen.
2. marts Vi laver fastelavnsris og masker. Og maler fastelavnstønderne som skal bruges til den festlige fastelavnsfest den 3. marts.
6. april Vi starter i mødesalen med at lave figurer af trylledej. Dernæst går vi i kirken til fortælling, mens figurerne bager. Efter saftevand og boller skal vi male figurerne.
4. maj Gårdbesøg, hvor vi besøger Bakkegård Spel, Herrestrupvej 19 i Nordrup, hvor vi bl.a. skal klappe de små, nye lam.
1. juni Vi kører i hestevogn i Nordruplund Skov.

Se fotoalbum med alle billeder fra børneklubben