Ny fælles hjemmeside for Sønderup-Nordrup-Gudum Kirker

Menighedsrådene har besluttet at få lavet en ny fælles hjemmeside for de 3 kirkesogne.
Den nye hjemmeside vil blive meget anderledes både hvad angår design og indhold. Der vil blive tilføjet en del nye menupunkter, bl.a. nyheder, præstens side, sognehuset, vejledning om kirkelige handlinger, arrangementer o.s.v.

Hvert af de 3 menighedsråd får desuden deres egen side med oplysninger og foto af menighedsrådets medlemmer. Desuden vil der blive gjort en del ud af en historisk beskrivelse af de 3 kirker og altsammen bliver suppleret med nye fotooptagelser fra kirkerne.

Hjemmesiden udvikles af Viggo K. Pedersen fra firmaet Kirkecom.dk som også vil blive tilknyttet som webmaster - og sikre at den nye hjemmeside altid er opdateret.

Den nye hjemmeside vil til sin tid kunne findes på følgende adresser:
www.sønderupkirke.dk - www.nordrupkirke.dk - gudumkirkesogn.dk

Hjemmesiden forventes færdig omkring 1. juli 2009